Plantoetsing en optimalisatie

Vanaf de start tot aan het einde van bouw moeten de apparaten en machines voldoen aan de kwaliteitseisen en de bijbehorende controle. Hier zorgen wij voor. Vedario zorgt voor optimalisatie en ontwikkeling.

De leidraad voor de plantoetsing is het programma van eisen. Daarin wordt gekeken naar de verschillende eisen, kenmerken en wensen. Plantoetsing gaat verder in op het PvE en kijkt naar andere eisen en kwaliteiten van de techniek. Hierin worden kwaliteiten van de techniek die gebruikt zal worden getoetst, om zo de optimale en hoogste kwaliteit techniek te kunnen toepassen voor het project. De projectontwikkelaars beoordelen op verschillende kwaliteiten zoals: technische- en functionele kwaliteit. Daarnaast wordt er gekeken naar de verschijningsvorm en de omgevingsvergunningen.

Kwaliteiten en andere aspecten

Bij de plantoetsing wordt er gekeken naar de verschillende kwaliteiten en aspecten die invloed hebben op het project en de middelen die ingezet kunnen worden.

  • Technische kwaliteit:

Hier wordt gekeken naar de technische kwaliteit met behulp van een PvE. Hieruit volgt een omschrijving van de prestaties en waaraan deze dienen te voldoen. De toetsing vindt integraal plaats over verschillende disciplines. De disciplines zijn bouwkundig, constructief, installatietechnisch, bouwfysisch, milieu en duurzaamheid.

  • Functionele kwaliteit:

De functionele kwaliteit wordt onderscheiden tussen de inbreng van de huidige gebruiker en van de toekomstige gebruiker. Hieruit kunnen onze adviseurs die ervaren zijn in functionele kwaliteitscontroles doelgericht advies geven op hetgeen wat u nodig hebt.

Kwaliteit is een cruciaal aspect van het optimaliseren en plantoetsing. Vanaf de start tot aan het einde van bouw moeten de apparaten en machines voldoen aan de kwaliteitseisen en de bijbehorende controle. Op deze manier kunt u vertrouwen dat alles naar behoren zal werken en het project op geen enkele manier zal hinderen. Hiermee zal de bouw van het project soepel verlopen, een uitkomst waar alle partijen naar streven. Daarnaast zorgen wij voor een duurzame aanpak bij het ontwikkelen van een plantoetsing en de optimalisatie daarvan.

Kwaliteit is een cruciaal aspect van het optimaliseren en plantoetsing. Vanaf de start tot aan het einde van bouw moeten de apparaten en machines voldoen aan de kwaliteitseisen en de bijbehorende controle.

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem direct contact met ons op