Planstudies

Vedario geeft sturing en advies op basis van uw plannen. Onze adviseurs werken samen met andere specialisten binnen het project. Zij zorgen voor een efficiënte communicatie die bovendien effectief is voor het soepele verloop van het bouwproject.

Bij het ontwikkelen en uitdenken van verschillende infrastructurele projecten wordt er veel voorbereiding van verschillende aspecten gevergt. Bij planstudies wordt er integraal onderzoek gedaan om een duidelijk beeld te krijgen van wat er nodig is voor het ontwikkelen van een project en wat er nodig is om daar van start mee te kunnen gaan. Bij het uitdenken en creëren van een planstudie krijgt u te maken met ingewikkelde en complexe disciplines. Vedario is ervaren in het adviseren en sturing geven van deze ingewikkelde en complexe disciplines. Dit doen wij vanaf het begin tot aan het einde, en dat op hoge kwaliteit. Onze adviezen zijn gericht op efficiëntie en transparantie, om zo het beste uit de kast te halen voor u.

Vanaf het begin wordt een planning vastgesteld voor het project. Dit geeft sturing aan wat er moet gebeuren, wat er nodig en wie daarbij betrokken is. Daarnaast wordt er gekeken naar het ontwikkelen en uitdenken van de infrastructurele aspecten van het project. In dit onderdeel van de planning worden verschillende rapporten gemaakt en beslissingen genomen. In deze beslissingen is het belangrijk dat u meegenomen wordt in het proces en dat u een beeld heeft van wat er zich afspeelt en welke vorderingen er (nodig) zijn om de plannen te integreren.

Onze adviseurs op het gebied van planstudies werken samen met andere specialisten binnen het project. Zij zorgen voor een efficiënte communicatie die bovendien effectief is voor het soepele verloop van het bouwproject.

Bij het ontwikkelen van een planstudie wordt er rekening gehouden met duurzaamheid. Hier kunt u denken aan het gebruik van duurzame materialen. Er wordt vrijwel door het gehele proces gedacht aan het werken aan duurzame oplossingen voor, tijdens en na het project. Hiermee zijn wij proactief bezig met het verduurzamen van alle aspecten binnen de keten.

Vanaf het begin wordt een planning vastgesteld voor het project. Dit geeft sturing aan wat er moet gebeuren, wat er nodig en wie daarbij betrokken is. Daarnaast wordt er gekeken naar het ontwikkelen en uitdenken van de infrastructurele aspecten van het project.

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem direct contact met ons op