Vedario maakt het verschil in planning en ontwikkeling

Planning en inzicht is waar Vedario voor staat

Planning en inzicht is waarvoor wij staan. In Rijswijk gevestigd zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van een professionele en efficiënte werkwijze voor de bouwprojecten van onze klanten en partners. Onze werkwijze kunt u terugzien in onze diensten en projecten. Wilt u ook het gemak ervaren van een organisatie die weet waar het over gaat? Lees dan gerust verder of vraag direct een offerte op.

Wij maken projectplanning voor bouwprojecten transparant en efficiënt

Vedario staat voor het creëren van een transparante en efficiënte werkwijze voor uiteenlopende bouwprojecten. Wij zijn een innovatieve partij met een breed aanbod aan diensten, op deze manier heeft u een complete oplossing voor uw bouwproject(en).

Als bouwadviesbureau zorgen wij voor het uitvoeren van bouwmanagement bij nieuwbouw van vastgoed, renovaties en bij grootschalige verbouwingen. Met onze werkwijze willen wij voor ieder bouwproject een op maat gemaakt advies ontwikkelen, zodat u tevreden bent. Pas als u tevreden bent, zijn wij tevreden.

Vanaf de planning begint het uitdenken van een oplossing op maat. Wij houden rekening met alle eisen om zo duurzaam mogelijk te kunnen bouwen met de beste intentie voor u en iedereen om u heen.

Duurzame bouw

Wij vinden het belangrijk dat al onze bouwprojecten zo duurzaam mogelijk verlopen, daarom zetten wij ons hier voor in. Zo dragen wij een steentje bij aan de maatschappij en het verbeteren van het milieu. Het voordeel voor u is dat u voordeligere energiekosten heeft dankzij de goed geïsoleerde gebouwen. Met het duurzaam bouwen van uw huis, kantoor of bedrijfspand heeft u een lagere co2 uitstoot en verbruikt u minder energie.

Meer informatie over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder.