Ontwerpmanagement

De ontwerpmanagers van Vedario zijn ervaren in het creëren van een ontwerp voor verschillende soorten gebouwen en ondersteunen u met uw idee. Zij geven op maat advies voor de plannen, kosten en andere inzichtelijke eisen die van belang zijn bij uw ontwerp.

Bij ontwerpmanagement kijken we naar de complexiteit en de vormgeving van het project. Het ontwerp is een onderdeel van het totaalplaatje van het ontwikkelen van de bouw. Met de ruime ervaring van onze ontwerpmanagers ontzorgen wij u bij het ontwerpmanagement en zorgen voor een hoge kwaliteit eindresultaat. De focus, naast hoge kwaliteit bij het ontwerpmanagement is dat er sprake is van diversiteit, efficiency en transparantie.

Bij een nieuw project of nieuwe opdracht, wordt vaak door andere adviseurs het ontwerpmanagement over het hoofd gezien en helemaal niet meer ter sprake gebracht. Bij Vedario doen wij dit niet. Het voldoen aan alle eisen is een pré en dit willen wij naleven door het complete plaatje voor u te ontwikkelen. Dit doen wij door middel van een goede planning, communicatie en samen met het ontwerpteam te sparren.

Onze ontwerpmanagers zijn ervaren in het creëren van een ontwerp voor verschillende soorten gebouwen en ondersteunen u met uw idee. Zij geven op maat advies voor de plannen, kosten en andere inzichtelijke eisen die van belang zijn bij uw ontwerp.

Wij zorgen ervoor dat aan al uw eisen wensen wordt voldaan en dat het doel centraal staat bij iedere beslissing. Deze beslissingen nemen wij samen met u en zo communiceren wij het verloop van de processen.

Het ontwerpproces begint vanaf het uitdenken van de projecten. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en eisen. Naast uw eigen wensen en ideeën kijken wij ook of het mogelijk is binnen de locatie en of het binnen het duurzame plaatje valt. Dit vinden wij namelijk belangrijk: dat het gebouw zo bewust mogelijk ontworpen wordt. Daarnaast is het belangrijk dat het gebouw ontworpen wordt met goede praktische vormgeving en toegankelijkheid.

Neem contact met ons op voor meer informatie over ons ontwerpproces en onze methode voor het ontwerpen van uw gebouw!

Wij zorgen ervoor dat het ontwerp aan al uw eisen wensen voldoet en dat het doel centraal staat bij iedere beslissing. Deze beslissingen nemen wij samen met u en zo communiceren wij het verloop van de processen.

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem direct contact met ons op