Locatieonderzoeken

Reken op Vedario voor advies op maat voor de mogelijkheden en oplossing voor uw locatie. Onze expertise ligt op het geven van adviezen met een efficiënte sturing met transparante communicatie.

Locatieonderzoek gaat over de verschillende eigenschappen van de potentiële locaties die mogelijk zijn voor een bouwplan. Deze eigenschappen worden met een ander plan vergeleken om zo de juiste keuze te maken. De keuze wordt genomen op basis van de eisen van het plan en de ontwikkelingen van de criteria. Daarnaast wordt er gelet op de voorkeurslocatie. Hiervoor is het belangrijk om uzelf een aantal vragen te stellen. Wat vindt u belangrijk? Hoe belangrijk vindt u parkeergelegenheid en de uitstraling? Dit zijn een aantal vragen die essentieel zijn in het onderzoeken van een locatie voor uw gebouw(en). Deze vragen vormen ook de fundering voor het locatieonderzoek.

Impact locatiekeuzen

Bij het kiezen van een locatie heeft dat impact op de omgeving en de toegankelijkheid voor bewoners. Wordt er veel bezoek verwacht,  dan kan het handig zijn om te kijken naar parkeergelegenheid. Dit geeft uw bezoekers een fijne ervaring doordat zij niet een langere afstand moeten lopen/rijden. Deze oplossing lijkt eenvoudig, maar dergelijke oplossingen worden vaak onderschat vóór de start van een bouwproject.

De sfeer van de locatie speelt ook een rol voor uzelf en uw bezoekers. Een locatie kan voor een organisatie een betere werkervaring leveren. Dit kan er ook voor zorgen dat uw collega’s kwalitatief beter presteren op de werkvloer. Hierdoor zijn zij tevreden en bent u dat ook!

Daarnaast kan de locatiekeuze impact hebben op de omgeving, zoals de duurzaamheid. Reken op Vedario voor advies op maat voor de mogelijkheden en oplossing voor de locatie. Onze expertise ligt op het geven van adviezen met een efficiënte sturing met transparante communicatie.

Dankzij een gerichte communicatie kunnen wij samen de juiste keuzes maken en oplossingen vinden voor uw gebouw. Daarbij focussen wij ons op het duurzaam ontwikkelen van bouwplannen en projecten.

Reken op Vedario voor advies op maat voor de mogelijkheden en oplossing voor de locatie.

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem direct contact met ons op