Herontwikkeling bestaande gebouwen

Vedario is expert op het gebied van herontwikkeling van bestaande gebouwen. Onze adviseurs staan voor u klaar en zorgen voor hands-on ondersteuning bij al uw vragen, wensen en behoeftes.

Steeds zijn er nieuwe ontwikkelingen in de bouw, deze worden vanzelfsprekend ook toegepast. Echter is dit niet altijd nodig, nieuwbouw is niet altijd de oplossing. Daarom worden er met grote regelmaat herontwikkelingen uitgevoerd. Bestaande gebouwen worden herontwikkeld. Hier wordt als het ware een tweede leven gegeven aan gebouwen die al bestaan. Vedario staat ook achter deze gedachte en speelt een belangrijke rol bij het geven van een tweede leven aan gebouwen.

Bij de herontwikkelingen van deze bestaande gebouwen wordt wel gelet op verschillende aspecten zoals duurzaamheid en of het gebouw nog veilig en toegankelijk is. Dit zijn een aantal punten die belangrijk zijn om het gebouw te kunnen gebruiken voor een herontwikkeling. Deze bestaande gebouwen kunnen vrijwel van alles zijn. Van panden zoals pakhuizen, kantoren tot aan scholen en kerken. Deze gebouwen kunnen dankzij Vedario allemaal een tweede leven krijgen.

Voordat er direct aanpassingen kunnen gedaan worden aan het gebouw zelf, moeten er verschillende plannen gemaakt worden om van start te mogen gaan. De gemeente moet akkoord geven, want zonder hen kan het bouwen niet beginnen.

Voor deze complexe plannen kunnen wij advies en sturing geven op de mogelijkheden, en de manier waarop het plan ontwikkeld kan worden. Onze adviseurs zijn ervaren als het aankomt op het ontwikkelen van deze plannen en zorgen voor hoge kwaliteit ondersteuning voor al uw vragen, wensen en behoeftes.

Bij de ondersteuningen en adviezen wordt er gefocust op efficiency, transparantie en goede communicatie. Daarnaast wordt er goed gelet op een gedegen samenwerking, dit is zeer belangrijk voor het in gang laten gaan van een herontwikkelingsproject. Voor het herontwikkelen van een bestaand gebouw richten wij de focus op het installeren van duurzame middelen die goed zijn voor het milieu. Ook hier adviseren onze adviseurs over de beste oplossingen voor duurzaamheid voor de gebouwen.

Van panden zoals pakhuizen, kantoren tot aan scholen en kerken. Deze gebouwen kunnen dankzij Vedario allemaal een tweede leven krijgen.

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem direct contact met ons op