Directievoering en toezicht

Vedario werkt samen met u als één team. Om de kwaliteit te waarborgen houden wij de planning, administratie en veiligheid altijd in de gaten.

Als directievoerder en toezichthouder van verschillende bouwprojecten vinden wij samenwerking belangrijk, en werken wij als één team. De directievoerder zorgt voor het controleren van het contract, de kosten/geld. Het controleren wordt op hoog niveau gedaan om zo de kwaliteit te waarborgen. Hierdoor wordt de planning, administratie en veiligheid tevens goed bijgehouden.

De toezichthouder vult deze taken aan, net als de directievoerder bewaakt de toezichthouder de planning, kwaliteit, administratie en de veiligheid van de bouwplaats. Daarnaast verzorgt de toezichthouder de dagelijkse controle tijdens de bouw.

Het verdelen van deze taken resulteert in een eindresultaat waar wij allen naar streven. Bij ieder project beginnen we eerst met het bestuderen van de planning en het contract. Wat moet er gebeuren? Zijn er aanvullingen nodig? Dit zijn vragen die wij onszelf en u afvragen voordat wij beginnen met de bouw. Deze vragen zijn ook de basis van de efficiënte en transparante manier van onze werkwijze. Door te beginnen met een complete planning kan het project soepel verlopen zonder enige onderbrekingen.

Op basis van compleetheid kunnen wij de structurele directievoering naleven en de belofte van een hoge kwaliteit nakomen. Nadat alles compleet is, kan de bouw beginnen, en wanneer het project gestart is, bewaken onze directievoerders de progressie en kwaliteit van het gehele bouwproject. Op deze manier ontzorgen wij u gedurende het gehele project en hoeft u zich geen zorgen te maken over het risicomanagement en kostenbeheersing.

Daarnaast kijken we naar de materialen die nodig zijn voor de bouw, hier houden we rekening met duurzaamheid en de kosten. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van de bouw en het gebouw zelf. Naast duurzaamheid is een gedegen begeleiding essentieel. Zo kunt u rekenen u het best mogelijke resultaat voor uw bouwproject. Onze teams zullen alles tot in het kleinste detail in de gaten houden voor een goede bouw en samenwerking.

Op basis van compleetheid kunnen wij de structurele directievoering naleven en de belofte van een hoge kwaliteit nakomen.

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem direct contact met ons op